perjantai 7. elokuuta 2015

Jee jihuu enskaviikko

Moikka moi kaikki!

Tässäpä vähän säveltäjän mietteitä Juakse ku hullu! –projektista.

Miun tekeminen alkoi käytännössä kesäkuussa raivokkaalla säveltämisurakalla. Jotkut biisit syntyi helposti, osa ei. Sävellettäviä biisejä oli kahdeksan kappaletta ja soitettavana lisäksi yksi virsi, huhhui, aikamoinen urakka. Loistava tekosyy olla kirjoittamatta opinnäytetyötä. Niin kuin tämä blogikin <3

Heinäkuussa aloitimme äänittäjä-Heikin kanssa ankaran nauhoittamisen. Deadline oli kahden viikon päästä, ensimmäisessä läpärissä. Vaikka nauhoitusprosessi oli välillä aika rankka, niin oli kyllä helskutin hauskaa! Opettelin soittamaan rumpuja ja huuliharppua ihan vain tämän prokkiksen vuoksi. Yhteistyö Heikin kanssa oli ihan hunajaa. Heikki on ihan paras ikinä ja suurin kiitos hänelle mitä minusta ikinä löytyy.

Miulla oli hienoja kuvia siitä, kun Heikki tekee töitä ja mie pelleilen vieressä. Yritin saada semmosen kuvan, jossa soitin yhtäaikaa kaikkia niitä soittimia, mitä projektin aikana soitin. Marakassi tuli korvasta, kun ei mahtunu enää suuhun tai käsiin. Harmillista kyllä nuo kuvat hautautuivat Puntala-rockin mutaan yhdessä puhelimeni kanssa. Se niistä sitten!

Nyt minä lähden äiteen kanssa Kolin kansallismaisemiin retkeilemään pariksi päiväksi. Tulen sitten metsän”raikkaana” ensi-iltaan jännittämään! Nähdään siellä kaikki!!!!

Terkuin Tanja

Toim. huom. teksti kirjoitettu alkuviikosta ja julkaistaan vasta nyt teknisten ongelmien vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti